Ezek az üzletek nagyon keresettek az emberek körében

LegjobbKuponok.hu logó

Mi a LegjobbKuponok.hu-nél elkötelezettek vagyunk amellett, hogy Ön minden nap megtakarítást érjen el az online vásárlás során. Célunk, hogy mindennap felfedjük a legjobb kuponkódokat, promóciókat és ajánlatokat, leegyszerűsítve a vásárlási élményt és garantálva a megtakarítást - mind a pénztárcájában, mind az idejében.

Discountify része

Segítünk pénzt megtakarítani az online vásárlás során. A legjobb kedvezménykódok és ajánlatok megtalálásában szerzett szakértelmünkkel biztosítjuk, hogy mindig nagyszerű ajánlatokat élvezhessen. Akár ruházati cikkeket, elektronikai cikkeket, utazási cikkeket vagy bármi mást keres, szinte minden kedvezménykódot megtalálsz nálunk!

Partnereink

Mentés több mint 200 vállalatnál

A LegjobbKuponok.hu-nél szakértőink minden nap fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy összegyűjtsék a legjobb ajánlatokat több mint 200 üzletből. Arra törekszünk, hogy mindig a legfrissebb kedvezménykódokat és ajánlatokat nyújtsuk Önnek, így folyamatosan kihasználhatja a legújabb ajánlatokat és pénzt takaríthat meg vásárlás közben. Az általunk gyűjtött online áruházak között vannak New Balance, Vivantis, AliExpress és Answear kedvezménykódok.

Discountify 40 országban működik

Több mint 20,000 havi felhasználó

A látogatók évente 2 millió eurót takarítanak meg

Discountify története

Az Ikzegkorting.nl 2014-ben indult útjára, mint a kedvezményes kódok célpontja, egyetlen céllal: a hollandok számára a legjobb ajánlatokat nyújtani. Folyamatosan növekedtünk, megbízható hírnevet szereztünk, és értékes kedvezményeket tettünk elérhetővé felhasználóink számára.

2019-től kezdve elkezdtük nemzetközi szinten is bontogatni szárnyainkat. Portálokat indítottunk Svédországban, az Egyesült Arab Emírségekben és Németországban, így szélesebb közönséget érhetünk el, és még több embernek segíthetünk az online spórolásban.

Ez a nemzetközi terjeszkedés felé tett lépés csak a kezdet volt. Ma már több mint 40 országban találja meg kuponos oldalainkat. Minden egyes új lépéssel hűek maradunk küldetésünkhöz, hogy segítsünk az embereknek világszerte spórolni, és célunk, hogy a kedvezmények és ajánlatok megbízható forrásává váljunk, bárhol is legyen.

A Discountify-nél a küldetésünk egyértelmű: célunk, hogy mindenki számára élvezetesebbé, megfizethetőbbé és kényelmesebbé tegyük a vásárlást.

Hollandiában található irodánkból dolgozó szakértőink a legjobb ajánlatok és kedvezmények után kutatnak az interneten. Átnézik a hírleveleket, a közösségi médiát és természetesen maguknak az üzleteknek a honlapjait. Bárhol is talál kedvezménykódot, biztos lehet benne, hogy mi összegyűjtöttük azt a LegjobbKuponok.hu oldalon.

Ezeknek az erőfeszítéseknek köszönhetően látogatóink jelentős összegeket takaríthatnak meg. A mesterséges intelligencia térhódításával mi is magunkévá tettük ezeket a technológiákat. Olvassa el az alábbiakban, hogy többet megtudjon innovatív megközelítéseinkről.

Pillanatkép 2014-ban

A weboldal első verziója 2014-ben

Pillanatkép 2017-ban

A weboldal újratervezése 2017-ben

Pillanatkép 2021-ban

Utolsó frissítés 2022-ben

Hogyan segítünk Önnek pénzt megtakarítani?

A legújabb kedvezményes kódok

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos gyűjtése és megosztása a legfrissebb kedvezményes kódok és promóciók gyűjtése és megosztása, így mindig kihasználhatja a legújabb ajánlatokat.

Nyaralás megtakarítások

Legyen szó húsvétról, karácsonyról, anyák napjáról vagy fekete péntekről, minden különleges leértékelési időszakot kiemelt figyelem övez, mivel sok üzlet hajlamos arra, hogy ezekben az időszakokban kedvezményeket kínáljon.

Fogyasztóközpontú

A Discountify-nél Ön a legfontosabb. Nem számít, milyen terméket keres, mindig arra törekszünk, hogy megtaláljuk a megfelelő kedvezménykódot a kedvenc üzleteihez.

Exkluzív ajánlatok

Néha exkluzív kedvezményes kódokat kínálunk, amelyeket csak nálunk találhat meg, így még többet takaríthat meg.

A felhasználóbarátság az előtérben

Weboldalunkat a használhatóság és a sebesség szem előtt tartásával terveztük, így könnyen megtalálhatja a szükséges kedvezménykódokat. Ennek biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztéseket hajtunk végre. Soha nem állunk le a fejlődéssel.

Megtakarítási tippek

Növelje vásárlási élményét praktikus megtakarítási tippjeinkkel, amelyek segítenek Önnek abban, hogy minden vásárlásánál pénzt takarítson meg. Tippeket adunk, hogyan spórolhat a biztosításokon, az élelmiszereken, az ajándékokon és a barkácsoláson keresztül.

Megtakarítási szakértők AI = még több és jobb ajánlatok

A LegjobbKuponok.hu-nél mindig keressük a módját annak, hogyan fejleszthetjük szolgáltatásainkat, és hogyan nyújthatunk még jobb felhasználói élményt. Ezért használjuk az új mesterséges intelligencia technológiákat, hogy segítsük szakértőinket a legjobb kedvezménykódok és akciók felfedezésében és megosztásában.

Intelligens keresési algoritmusok

AI-alapú keresőalgoritmusaink folyamatosan átfésülik az internetet, hogy megtalálják a legfrissebb kedvezménykódokat, így biztosítva, hogy mindig naprakészek maradjunk a legújabb ajánlatokkal.

Folyamatos fejlesztés

Az általunk használt mesterséges intelligencia rendszerek folyamatosan tanulnak és fejlesztik magukat, ahogy egyre több adatot gyűjtenek és felismerik a mintákat, lehetővé téve számunkra, hogy egyre pontosabbá és átfogóbbá váljunk a kedvezménykódok felfedezésében.

Személyre szabás

Fejlett mesterséges intelligencia technológiákat integrálunk weboldalunk folyamatos fejlesztése érdekében. Ez biztosítja, hogy a megjelenített kedvezménykódok és ajánlatok egyre relevánsabbak legyenek az Ön, a vásárló számára.

Előrejelzés

A prediktív elemzés segítségével azonosítani tudjuk a vásárlási trendeket és előre jelezhetjük a jövőbeli kedvezményes eseményeket.

Szakértői csapatunk

Csapatunk több mint 10 főből áll, akik minden nap keményen dolgoznak a világ minden tájáról, hogy megtalálják és megosszák a legújabb kedvezményes kódokat és ajánlatokat. Legyen szó a kódok ellenőrzéséről, új ajánlatok felfedezéséről vagy weboldalunk fejlesztéséről, mindig itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek.

Hogyan keresünk pénzt

A LegjobbKuponok.hu-nél a bevételeinket affiliate marketinggel szerezzük. Ha Ön a weboldalunkon keresztül vásárol egy általunk megadott kedvezménykód vagy ajánlat segítségével, akkor egy kis jutalékot kapunk az üzlettől. Ez Önnek, a felhasználónak nem kerül semmiféle plusz költségbe, és lehetővé teszi számunkra, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásunkat és karbantartjuk rendszereinket.